What do you want to do ?
New mail
Logo suomi japani 100 kaapattu
Linkki kiertueella esitettyyn, uuteen Olli Virtaperkon säveltämään trioon Skärgården.
Link to Olli Virtaperko's new trio Skärgården.

https://www.youtube.com/watch?v=PRkMQWr6zC8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR08a0kooUy6_7CP0qqH83aA9PNVfWr_cQfNvEG_iolr2fe2OWhedQ6c-Tc

Linkki kiertueella esitettyyn duettoon Horizon Nordique (2018) for Harpsichord and Guitar.
Link to Thón Thát-Tiét's new trio Horizon Nordique (2018) for Harpsichord and Guitar.

https://www.youtube.com/watch?v=RNXpSJb_7Cw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0NmgsQZyHvgxZf6U924UKClSRjAf7Cn4FCZB3qDGMdrEwKASRIL3vfc2g

Archipelago –Japanin ja Suomen kiertue 2019

Tapahtumakuva jpeg edited

Työryhmämme Archipelago, johon kuului kolme muusikkoa, sai kutsun säveltäjä-professori Akira Kobayashilta ja säveltäjä-professori Rita Narimotolta Aichi Yliopistolta (Aichi University of Liberal Arts) tulla esittämään suomalaisten ja japanilaisten säveltäjien teoksia Japanin kiertueelle marraskuussa 2019. Projektia saatiin tukemaan sekä The Finnish Institute in Japan ja Embassy of Finland in Japan. Työryhmä haki kahden vuoden ajan apurahoja kiertueella esitettvien sävellysten rahoittamiseksi.

Vuosi 2019 oli Suomen ja Japanin välisen kulttuuriyhteistyön 100 vuotisen historian juhlavuosi.

Archipelago-projekti.
 Saaristosta ja merestä inspiroitunutta musiikkia cembalon, kitaran ja kanteleen kokoonpanolle. Teema on ajankohtainen myös yhteiskunnallisesti liittyen erityisesti merien tilaa koskevaan maailmanlaajuiseen huoleen ja ilmastonmuutokseen.

Trio haluaa työllään luoda uusia soinnillisia yhdistelmiä ja vastakohtaisuuksia näppäily- instrumenttien sointimaailmasta ja tähän mennessä mukaan sävelletty ohjelmisto jo osoittaa, että nämä tavoitteet on jo saavutettu moninkertaisesti.

Trion jäsenet ovat työskennelleet yhdessä aikaisemmissa projekteissa sekä pienemmissä että suuremmissa kokoonpanoissa, mutta he haluaisivat eksperimentoida triona. Taiteellisena päämääränä on haastaa vakiintuneet käsitykset näppäilysoittimille ominaisista soinneista ja tavoitteista. Triolla on toimivat suhteet japanilaisiin säveltäjiin ja muusikoihin. Trion jäsenistä itaristi Rody van Gemert ja cembalisti Assi Ksrttunen ovat kiertäneet Japanissa myös vuonna 2015.

Archipelago all the composers 2019 Rock church


 
What do you want to do ?
New mail
Image